Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس  با انتقاد از سازوکار دولت در پرداخت کمک معیشتی، گفت: مراجعات به نمایندگان به دلیل عدم دریافت کمک معیشتی بسیار است زیرا افرادی که از درآمدهای ناچیزی برخوردار هستند، نیز نتوانستند یارانه بنزین دریافت کنند.

ملاک‌های پرداخت یارانه بنزین به تجدیدنظر نیاز دارد

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی افزود: شاخص‌ها و معیارهایی که برای تشخیص افراد مشمول دریافت یارانه بنزین بیان می‌شود، دقیق نیست و نمی توان با استفاده از این ملاک‌ها وضعیت مالی مردم را ارزیابی و یارانه به آن‌ها پرداخت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با شاخص‌های فعلی علیرغم اینکه برخی نیازمند دریافت یارانه بنزین هستند، اما از آن محروم می‌شوند، اظهار کرد: دولت باید در ارزیابی وضعیت مالی مردم دقت بیشتری داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم محروم کردن مردم از مکانیسم اعتراض برای عدم دریافت یارانه بنزین و نحوه رسیدگی به این اعتراض را ظلم مضاعف خواند و اضافه کرد: وجود دبیرخانه برای پاسخگویی به اعتراضات مردم در فرمانداری‌ها و ادارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان‌ها از الزامات است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یکی از مواد قانون هدفمندی یارانه‌ها، کمیسیونی پیش‌بینی شده که افرادی که مستحق دریافت یارانه بوده اما از دریافت آن محروم هستند، می‌توانند اعتراض کنند و این کمیسیون موظف به رسیدگی به این اعتراضات است.

گروکشی برای پرداخت کمک معیشتی با تهدید به قطع یارانه نقدی

کریمی با بیان اینکه مکانیسم مشخصی برای اعتراض به عدم دریافت کمک معیشتی وجود ندارد، تصریح کرد: در جریان بررسی بودجه سال ۹۹ ساز و کار قانونی و مناسبی برای پرداخت یارانه بنزین پیش بینی می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تهدید دولت به قطع یارانه‌های نقدی در صورت اعتراض برای عدم دریافت کمک معیشتی نوعی گروکشی و تضییع حقوق مردم است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: علی اکبر کریمی کمیسیون اقتصادی مجلس پرداخت کمک معیشتی یارانه های نقدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عدم دریافت کمک معیشتی دریافت یارانه بنزین مجلس شورای اسلامی پرداخت یارانه برای پرداخت قطع یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن

همزمان با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار اجاره مسکن، مستاجران می‌توانند از وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود صفر و ۱۸ درصدی استفاده کنند.

به گزارش تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن، بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهر‌ها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستا‌ها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوار‌های مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرد‌ه‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵ هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • در بلوجونیور حساب باز کنید، 50 هزار تومان هدیه نقدی دریافت کنید