Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@17:33:45 GMT

برنامه مجلس برای اعتراض مشمولان کمک معیشتی

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۷۸۹۶۲

برنامه مجلس برای اعتراض مشمولان کمک معیشتی

خبرگزاری فارس: مجلس شورای اسلامی طرحی را در یکی از نشست‌های اخیر خود در دستور کار قرار داد که در صورت تصویب نهایی این طرح، حمایت‌های معیشتی از طریق اصلاح سازوکار‌های شناسایی مشمولان حمایت هدفمند خواهد شد.

با تصویب نهایی طرح مذکور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به صورت سیستمی اقدام به صحت سنجی پرسشنامه فوق برای خانوار‌ها کند؛ بر این اساس در صورتی که خانوار‌ها به عدم تخصیص حمایت معترض باشد، می‌تواند با مراجعه به تارنمای تهیه شده توسط وزارت، اقدام به تکمیل پرسشنامه نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت موظف است ظرف یکماه از ثبت اعتراض، به بررسی اعتراضات پرداخته و نتیجه را به خانوار اطلاع رسانی نماید.

متن طرح به شرح زیر است:

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

احتراماً طرح ذیل که به امضای ۴۱ نفر از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می‌شود.

مقدمه (دلایل توجیهی):

در راستای اعمال عدالت اجتماعی و هدفمند کردن یارانه‌های پنهان طرح مذکور تهیه گردیده در حال حاضر یارانه‌ها به هر کسی که بیشتر مصرف کنند بیشتر یارانه می‌گیرد و اقشار مستضعف که توان کمتر مصرف کردن دارند، یارانه کمتر می‌گیرد. بر اساس دهک بندی کردن خانوار ایرانی اولاً مشخص می‌شود در هر دهک چقدر جمعیت داریم و برای برنامه ریزی یک ضرورت است؛ و دوم می‌توانیم ارائه خدمات و یارانه‌ها را به جامعه هدفمند و بر اساس دهک‌ها پلکانی تقسیم کنیم؛ لذا طرح ذیل تقدیم می‌شود

عنوان طرح:

هدفمند کردن حمایت‌های معیشتی از طریق اصلاح سازوکار‌های شناسایی مشمولان حمایت

ماده ۱: تعاریف در این قانون.

الف) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

ب) پرسشنامه؛ پرسشنامه وضعیت مالی خانوار

ماده ۲: به منظور ساماندهی ارائه حمایت‌های دولتی، وزارت مکلف است ظرف مدت سه ماه از ابلاغ این قانون، پرسشنامه را به گونه‌ای طراحی و پیاده سازی نماید که نمایش دهنده نمایه‌های مؤثر در وضعیت مالی خانوار اعم از در آمدها، دارایی‌ها هزینه‌های زندگی خانوار باشد.

ماده ۳: وزارت مکلف است با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به صورت سیستمی اقدام به صحت سنجی پرسشنامه فوق برای خانوار‌ها نماید.

ماده ۴: پس از گذشت سه ماه از ابلاغ این قانون حمایت‌های دولتی اعم از مستقیم یا غیر مستقیم صرفاً بر مبنای توان مالی محاسبه شده بر اساس اطلاعات پرسشنامه قابل ارائه خواهد بود.

ماده ۵: به منظور جلوگیری از تضییع حقوق خانوارها، وزارت موظف است بستر سیستمی اعتراض به وضعیت توان مالی محاسبه شده را برای خانوار‌ها فراهم نماید.

تبصره: در صورتی که خانوار‌ها به عدم تخصیص حمایت معترض باشد، می‌تواند با مراجعه به تارنمای تهیه شده توسط وزارت، اقدام به تکمیل پرسشنامه نماید. وزارت موظف است ظرف یکماه از ثبت اعتراض، به بررسی اعتراضات پرداخته و نتیجه را به خانوار اطلاع رسانی نماید.

ابوالفضل ابوترابی - کمال حسین پور - احمد محرم زاده یخفروزان - محمد حسن آصفری - احسان ارکانی - روح اله عباس پور - انور حبیب زاده بو کانی - على خضریان - مجید نصیرائی - سیدجواد حسینی کیا - جعفر راستی - سیدمصطفی آقامیر سلیم - محمد باقری - علیرضا عباسی - احمد حسین فلاحی - حسینعلی حاجی دلیگانی - صدیف بدری - سید محمدرضا میر تاج الدینی - حسین حاتمی - محمد صالح جو کار - فریدون حسنوند - علی علی زاده - علی اصغر عنابستانی - محمدرضا احمدی - مهرداد گودرزوند چگینی - موسی احمدی - محمد تقی نقدعلی - مجتبی بخشی پور - ابراهیم عزیزی شیراز - سید علی یزدی خواه - سید نظام الدین موسوی - هاجر چنارانی - جلیل مختار - علی اکبر کریمی - نصراله پژمان فر - بهروز محبی نجم آبادی - روح اله نجابت - حسین حق وردی - اصغر سلیمی - جواد نیک بین - محمد حسین فرهنگی

منبع: فردا

کلیدواژه: اعتراض مشمولان حمایت های معیشتی مجلس خانوار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟

با توجه به کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی در مسیر تشکیل دولت مستقل فلسطین، بسیار بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع میان ریاض و تل آویو سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های غربی همزمان با نشست داووس صحرا در ریاض و حضور آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در این نشست گزارش دادند که عربستان  آماده عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی می باشد. این فضاسازی رسانه‌ای که با آغاز دور جدید گفتگوها برای توقف جنگ غزه در قاهره همزمان بود، این انگاره را مطرح نمود که در صورتی که بنیامین نتانیاهو از ایده حمله به رفح دست بکشد و توافق تبادل اسرا را منعقد نماید، می‌تواند در ازای آن روابط رسمی با عربستان را برقرار نماید.

 از ابتدای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در نوامبر 2022، عادی سازی روابط با ریاض با الگو برداری از مدل روابط با امارات و بحرین به عنوان مهمترین دستور کار سیاست خارجی این رژیم روی میز قرار داشت. آمریکا برای متقاعد کردن نتانیاهو به منظور دست کشیدن از عملیات گسترده در رفح، تلاش کرد تا "دوراهی رفح یا ریاض" را در فضای رسانه‌ای منطقه‌ای و بین المللی شکل دهد.

دولت بایدن که از افزایش اعتراضات دانشجویی که از بدنه اجتماعی حزب دموکرات هستند، نگران است، تلاش دارد تا در سال منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سریع تر به جنگ غزه پایان دهد. از این رو می خواهد از جیب عربستان سعودی دستاوردی سیاسی برای نتانیاهو جفت و جور نماید تا وی به توافق تبادل اسرای پیشنهادی در قاهره و توقف جنگ تن بدهد.

اما واقعیت این است که با بررسی موضع گیری مقامات سعودی در نشست داووس صحرا، نشانه‌ای از تغییر جدی در موضع آنها در خصوص پرونده روابط ریاض با رژیم صهیونیستی قابل مشاهده نبود. مقامات عربستانی همچنان با تاکید بر سیاست سنتی شان مبتنی بر پافشاری بر روی گزینه تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی که در سال 2001 در نشست بیروت تحت عنوان «ابتکار عربی» ارائه شده بود، نشان دادند که خبری از توافق قریب الوقوع در روابط با تل آویو نیست.

به نظر می‌رسد هیاهوی رسانه‌ای آمریکایی‌ها درباره توافق قریب الوقوع بیشتر برای جلب نظر نتانیاهو بود که البته موفق هم نبوده و دولت تندروی اسرائیل علاقه‌ای به توقف جنگ و کشتار در غزه ندارد.

در چنین شرایطی با توجه به آنکه افق روشنی برای تشکیل دولت فلسطین در چهارچوب راهکار دو دولتی مدنظر سعودی قابل دسترس نیست، بعید است که بتوان از توافق عادی سازی قریب الوقوع ریاض و تل آویو سخن گفت. مگر اینکه آمریکا موفق شود عربستان را متقاعد نماید که پیشنهاد ارائه شده برای انعقاد قرارداد راهبردی و امنیتی آنقدر با ارزش است که در ازای آن سیاست سنتی ریاض در قبال فلسطین را متحول نماید. در چنین شرایطی بر کسی پوشیده نیست که اعتبار سیاسی عربستان نزد افکار عمومی جهان عرب و کشورهای اسلامی خدشه دار خواهد شد به ویژه آنکه در نظر داشته باشیم که سعودی‌ها در مقایسه با امارات و بحرین جایگاه بالاتری در میان افکار عمومی عربی برای خودشان تعریف کرده‌اند.

هشدار عربستان به اسرائیل درباره حمله به رفحدرخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزه

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت تمام قد یک نماینده مجلس از همایش لاکچری قالیباف/ توقع داشتند نمایندگان به مسافرخانه‌ای در راه آهن بروند؟
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • اختصاص ۲۰ پلاک مسکونی مشمولان قانون جوانی جمعیت در رضوانشهر
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • عقب‌نشینی وزارت کار از تغییر لایحه تعیین دستمزد کارگران
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • کدام دانشگاه‌ها به جنبش حمایت از فلسطین پیوسته‌اند؟ | اینفوگرافیک
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد